All favors of being you

Lëviz poshtë 


Paketat tona

Paketa 1

CONFIDENT

Masazh Anticelulit
10 seanca

Presoterapi
10 seanca

Scrub Trupi
2 seanca

220€
+2 masazhe anticelulit

Paketa 2

Body Detox

Masazh Anticelulit
10 seanca

Baltë & Termokopertë
6 seanca

Presoterapi
4 seanca

Scrub Trupi
2 seanca

Banjo Avulli
2 seanca

250€
+2 masazhe anticelulit

Paketa 3

BYE cellulite

Masazh Anticelulit
12 seanca

Baltë & Termokopertë
8 seanca

Presoterapi
6 seanca

Scrub Trupi
2 seanca

Banjo Avulli
2 seanca

350€
+4 masazhe anticelulit

REZERVO TAKIMIN TËND

Një lëkurë e lëmuar për një kohë të gjatë bëhet e mundur kur zgjidhni epilacionin me lazer.

Kush jemi ne?

Talise Beauty & Spa, themeluar për të sjellë një frymë të re në kryeqytet duke vënë në fokus mirëqenien dhe të ndjerit mire përpara cdo gjëje tjeter. Një ”arratisje” nga përditshmeria dhe zhurma e një kryeqyteti urban.

Stafet ekselente dhe fjala e fundit e teknologjisë të krijojnë sigurinë se është pikërisht vendi ku do të nisësh udhëtimin drejt destinacionit më të rëndësishme në jetë…

Në Talise, fillon rrugëtimi për në destinacionin:

Të ndihesh bukur nën lëkurën tënde…

 Misioni

Misioni i Talise që prej themelimit dhe deri në ditët e sotme është ofrimi i një shërbimi elitar, të orientuar jo vetëm në trajtimin sipërfaqësor, por drejt gjetjes së zgjidhjes më të mirë për klientin duke vënë në zbatim qasjen dhe ekspertizën mjekësore.

Vizioni

 Talise Beauty & Spa synon të edukojë të gjithë klientët me frymën dhe ndjesinë e mirëqenies jo vetëm duke e konsideruar ”luks”, por duke e kthyer në stil jetese, në domosdoshmëri dhe standart për të kërkuar dhe për të marrë gjithmonë më të mirën.
 

Vizioni ynë është të jemi të zgjedhur nga klientët duke ofruar një mënyrë jetese parandaluese që do t’u shtojë vlerë klientëve dhe stafit tonë.

Të ofrojmë terapi për të gjithë njerëzit për të lehtësuar stresin dhe tensionin e përditshmërisë, për të përmirësuar diapazonin e lëvizjes dhe qarkullimin e gjakut, për të përmirësuar gjendjen e mirëqenies dhe për të ofruar një mënyrë jetese parandaluese përmes të gjitha shërbimeve të ofruara nga qendra në mënyrë profesionale.

Testimonials

 

Great Service!
I’d strongly recommend
Talise to everyone.

Elva J.

 

This is absolutely
amazing place!
Everything is clean,
girls know their job.
They made me ready
to the coming week 😌
Highly-recommended place!
❤❤❤.

Elena N.

Nje eksperience e bukur
prane kesaj qendre.
Vleresimi im maksimal
eshte per sherbimin
e trajtimit te kembeve.

Miljana Xh.