Blog

Çfarë është Vi Peel?

Çfarë është Vi Peel?

Është një peeling kimik me thellësi mesatare që depërton në shtresën e sipërme të lëkurës, të quajtur epidermë, duke arritur deri në dermë poshtë. Ashtu si pilingët e tjerë kimikë, një Peel VI funksionon duke eksfoluar lëkurën tuaj dhe duke stimuluar prodhimin e...

A mundet Gua-sha të ndikojnë në botoxin tuaj ?

A mundet Gua-sha të ndikojnë në botoxin tuaj ?

A mundet Gua-sha të ndikojnë në botoxin tuaj?Që nga praktika e lashtë kineze, gua sha përfshin tërheqjen e lëkurës ,kuarci, ametisti ose jade me skaje të konturuara në të gjithë lëkurën, me madhësi pëllëmbë, u bë një ritual i bukurisë modern nga gratë dhe burrat...

A mendoni se dini vërtet mjaftueshëm për SPF?

A mendoni se dini vërtet mjaftueshëm për SPF?

Blerja e kremit të diellit mund të kthehet në një çështje stresuese ndaj dhe shpesh është e vështirë të dallosh se cili produkt është blerja më e mirë.Më poshtë janë disa mite për SPF-të, për cilat nuk duhen përdorur në asnjë mënyrë, si dhe disa fakte që mbase nuk i...

4 përfitime të epilimit me lazerin Soprano Titanium

4 përfitime të epilimit me lazerin Soprano Titanium

Aplikohet  në mënyrë të sigurt në lëkurën e nxirë Soprano Titanium aplikohet 365 ditë në vit dhe në lëkurë të errët pa rrezik nga djegiet. Është gjithashtu i përshtatshëm pas ekspozimit në diell. Lëkurë më e butë dhe e njëtrajtshme Soprano Titanium bën të mundur...

Masazhi Pinda Sweda

Masazhi Pinda Sweda

Pinda Sweda është një teknikë masazhi e cila realizohet nga ndërthurja e vajrave të ngrohtë dhe bimëve medicinale . Vajrat dhe bimët medicinale përgatiten nga kombinime të ndryshme të bëra në varësi preferencave të klientit, si dhe gjendjes së tij shëndetësore....

Çfarë është haloterapia?

Çfarë është haloterapia?

Gjatë ditëve të pushimit,vazhdimisht mendojmë për trajtime shplodhëse me qëllim rigjallërimin e trupit dhe mendjes. Një prirje e re, e cila po gjen gjithnjë e më shumë përdorim është haloterapia, ose terapia me kripë – një metodë moderne terapie që konsiston në...

Depilimi me lazer

Depilimi me lazer

Nëse jeni lodhur nga metodat tradicionale të depilimit që ju konsumojnë kohë dhe para pa ju ofruar rezultate afatgjata, depilimi me lazer është zgjedhja e duhur për ju. Sipas statistikave, gratë harxhojnë 50 - 70 ditë në vit duke u depiluar. Heqja e qimeve të...

Prenoto Tani