Warning: fopen(): Filename cannot be empty in /home/talise/public_html/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 92

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/talise/public_html/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 93
Ayurvedic | Talise Beauty and Spa
Masazhi Pinda Sweda

Masazhi Pinda Sweda

Pinda Sweda është një teknikë masazhi e cila realizohet nga ndërthurja e vajrave të ngrohtë dhe bimëve medicinale . Vajrat dhe bimët medicinale përgatiten nga kombinime të ndryshme të bëra në varësi preferencave të klientit, si dhe gjendjes së tij shëndetësore....