Çfarë është haloterapia?

Çfarë është haloterapia?

Gjatë ditëve të pushimit,vazhdimisht mendojmë për trajtime shplodhëse me qëllim rigjallërimin e trupit dhe mendjes. Një prirje e re, e cila po gjen gjithnjë e më shumë përdorim është haloterapia, ose terapia me kripë – një metodë moderne terapie që konsiston në...
Depilimi me lazer

Depilimi me lazer

Nëse jeni lodhur nga metodat tradicionale të depilimit që ju konsumojnë kohë dhe para pa ju ofruar rezultate afatgjata, depilimi me lazer është zgjedhja e duhur për ju. Sipas statistikave, gratë harxhojnë 50 – 70 ditë në vit duke u depiluar. Heqja e qimeve të...