Çfarë është Vi Peel?

Çfarë është Vi Peel?

Është një peeling kimik me thellësi mesatare që depërton në shtresën e sipërme të lëkurës, të quajtur epidermë, duke arritur deri në dermë poshtë. Ashtu si pilingët e tjerë kimikë, një Peel VI funksionon duke eksfoluar lëkurën tuaj dhe duke stimuluar prodhimin e...
A mundet Gua-sha të ndikojnë në botoxin tuaj ?

A mundet Gua-sha të ndikojnë në botoxin tuaj ?

A mundet Gua-sha të ndikojnë në botoxin tuaj? Që nga praktika e lashtë kineze, gua sha përfshin tërheqjen e lëkurës ,kuarci, ametisti ose jade me skaje të konturuara në të gjithë lëkurën, me madhësi pëllëmbë, u bë një ritual i bukurisë modern nga gratë dhe burrat...
A mendoni se dini vërtet mjaftueshëm për SPF?

A mendoni se dini vërtet mjaftueshëm për SPF?

Blerja e kremit të diellit mund të kthehet në një çështje stresuese ndaj dhe shpesh është e vështirë të dallosh se cili produkt është blerja më e mirë.Më poshtë janë disa mite për SPF-të, për cilat nuk duhen përdorur në asnjë mënyrë, si dhe disa fakte që mbase nuk i...
4 përfitime të epilimit me lazerin Soprano Titanium

4 përfitime të epilimit me lazerin Soprano Titanium

Aplikohet  në mënyrë të sigurt në lëkurën e nxirë Soprano Titanium aplikohet 365 ditë në vit dhe në lëkurë të errët pa rrezik nga djegiet. Është gjithashtu i përshtatshëm pas ekspozimit në diell. Lëkurë më e butë dhe e njëtrajtshme Soprano Titanium bën të mundur...