Depilim

Përjetoni momente relaksi dhe qetësie në dhomën e masazhit në Talíse Beauty and SPA. Masazh për zonën e qafës, shpatullave dhe trupit duke ju lehtësuar tensionet, zvogëluar stresin dhe gjallëruar ditën tuaj. Përmes profesionisteve tona, cdo femër do të marrë një trajtim të një standarti maksimal duke ju përshtatur nevojave tuaja.

Prenoto Tani

Adresa

Rruga e Kavajës, pranë qendrës Globe

Telefon

+355 69 20 56 469