All favors of being you

Lëviz poshtë 

Paketa Birthday

Paketa

Adult

Relaxing massage

Sauna

Champagne

Relax Zone

Jacuzzi

90 minuta          35€/person

Paketa

Bachelorette Party

Face Lift  Massage

Emotional Shower

Relax Zone & Jacuzzi

Relaxing Massage

Sauna

Champaigne & Fruits

Steam Shower

120 minuta          55€/person

Paketa

Kids

Halotherapy

Relax Zone & Jacuzzi

Fresh Juice & Snacks

Manicure

Braids

120 minuta          40€/fëmijë

About Us

Talise gjendet pranë jush që nga viti 2019 për t’ju dhuruar gjithë qetësinë dhe relaksin e merituar. Të qenit pjese e Talise është më shume se te qenit klient. Perpiqemi seriozisht te respektojme individualitetin dhe hyjnoren te çdo qenie njerezore. Secili prej nesh eshte nje shprehi e universit. Te qenit unik eshte piese e pandashme e jona ndaj edhe trajtimet ne Talise nuk jane vetëm standarde. Talise gjendet pranë jush që nga viti 2019 për t’ju ofruar gjithë qetësinë dhe relaksin e merituar. 


Nuk eshte as trajtimi dhe as paketa qe gjeni rendom ne çdo qender estetike ne kryeqytet. Çdo trajtim eshte individual, i krijuar specifikisht mbi nje anamneze skrupoloze dhe individuale. Ne ju ofrojme pikerisht zgjidhjen qe ju duhet duke respektuar jo vetem deshirat dhe pritshmerite tuaja, por mbi te gjitha kohen.

REZERVO TAKIMIN TËND

Një lëkurë e lëmuar për një kohë të gjatë bëhet e mundur kur zgjidhni epilacionin me lazer.

Misioni dhe Vizioni

 

Frekuentimi i spa-ve eshte nje trend tashme i mirenjohur. Shume pak njerez dine qe spa eshte nje mori sherbimesh te mbledhura bashke. Ne spa -ne Talise qëllimi eshte t’i ofrojme klientit me shume se relaks. Ajo cfare synojme eshte mireqenia psiko-fizike e klienteve.

Nje shkeputje mendore dhe fizike nga programi, nga koha , nga preokupimet , nga stresi etj, gjithe kjo eshte ajo cfare ne ofrojme. Krijojme paketa individuale ku cdo njeri prej klienteve te kete ne dispozicion hapesirat dhe sherbimet qe me shume i nevojiten.

Testimonials

 

Great Service!
I’d strongly recommend
Talise to everyone.

Elva J.

 

This is absolutely
amazing place!
Everything is clean,
girls know their job.
They made me ready
to the coming week 😌
Highly-recommended place!
❤❤❤.

Elena N.

Nje eksperience e bukur
prane kesaj qendre.
Vleresimi im maksimal
eshte per sherbimin
e trajtimit te kembeve.

Miljana Xh.
Newsletter Signup

Subscribe to our newsletter below, Mention our Website, and get 20% OFF