Blog

Çfarë është haloterapia?

What is halotherapy?

Gjatë ditëve të pushimit,vazhdimisht mendojmë për trajtime shplodhëse me qëllim rigjallërimin e trupit dhe mendjes. Një prirje e re, e cila po gjen gjithnjë e më shumë përdorim është haloterapia, ose terapia me kripë – një metodë moderne terapie që konsiston në...

Depilimi me lazer

Laser hair removal

Nëse jeni lodhur nga metodat tradicionale të depilimit që ju konsumojnë kohë dhe para pa ju ofruar rezultate afatgjata, depilimi me lazer është zgjedhja e duhur për ju. Sipas statistikave, gratë harxhojnë 50 - 70 ditë në vit duke u depiluar. Heqja e qimeve të...

Masazhi Pinda Sweda

Pinda Sweda Massage

Pinda Sweda është një teknikë masazhi e cila realizohet nga ndërthurja e vajrave të ngrohtë dhe bimëve medicinale . Vajrat dhe bimët medicinale përgatiten nga kombinime të ndryshme të bëra në varësi preferencave të klientit, si dhe gjendjes së tij shëndetësore....

Book Now