Paketa

Halotherapy time

4 Seanca + 2 Dhuratë 

8 Seanca + 3 Dhuratë 

 

ℹ️ Hyrja për 1 fëmijë është falas.

 

Përfitimet e dhomës së kripës

Ne vitet 1800, minatoret ne minierat e kripes ne Poloni, pavaresisht se punonin tere diten ne miniere nuk kishin probleme respiratore, nuk ftoheshin ndonjehere, nuk kishin kolle dhe ishin shume me te shendetshem se personat e tjere.
U provua nga kerkimet studimore, qe ajri me permbajtjte kripe I mban mushkerite te pastra nga infeksionet dhe lufton alergjite. Qe atehere, turiste nga e gjithe bota filluan te vizitojne minierat e kripes ne Europen Lindore.

Dhomat e kripes mund te jene passive ose aktive.
• Dhomat passive te kripes jane thjesht dhoma te mbushura me lloje te ndryshme kripe dhe perdoren vetem per meditim dhe relaksim.
• Dhomat aktive te kripes permbajne edhe nje halogjenerator, qe bluan kripen dhe e qarkullon ate ne ajer. Kjo e fundit eshte ajo qe ofron edhe benefite shendetesore. Ne Talise disponojme dhomen aktive te kripes.

Benefite shendetesore te Haloterapise:
– Mukoaktive, qe pastron mukusin nga rruget e frymemarrjes.
– Antibakteriale, parandalon infeksionet.
– Rrit imunitetin.
– Anti alergjike.