Manikyr-Pedikyr

Element I rëndësishëm në bukurinë femërore është edhe kujdesi për thonjtë. Me profesioniste me eksperiencë të gjatë në këtë fushë dhe me kolore dhe modele nga më të ndryshme, ju do të keni thonjtë perfekt për ditë të zakonshme ose dhe për evente special në jetën tuaj.

Prenoto Tani

Adresa

Rruga e Kavajës, pranë qendrës Globe

Telefon

+355 69 20 56 469