Parukeri

Talíse Beauty and Spa mendon në cdo aspect për bukurinë femërore. Përmes shërbimeve në parukeri, profesionistet tona mund t’ju realizojnë prerje, lyerje, stilim dhe trajtime të ndryshme për flokët tuaj, si dhe make up për realizimin e një imazhi perfekt për ditët tuaja të veçanta.

Prenoto Tani

Adresa

Rruga e Kavajës, pranë qendrës Globe

Telefon

+355 69 20 56 469