Rreth Nesh

Kush jemi ne?

Talise Beauty & Spa, themeluar për të sjellë një frymë të re në kryeqytet duke vënë në fokus mirëqenien dhe të ndjerit mire përpara cdo gjëje tjeter. Një ”arratisje” nga përditshmeria dhe zhurma e një kryeqyteti urban.

Stafet ekselente dhe fjala e fundit e teknologjisë të krijojnë sigurinë se është pikërisht vendi ku do të nisësh udhëtimin drejt destinacionit më të rëndësishme në jetë…

Në Talise, fillon rrugëtimi për në destinacionin:

Të ndihesh bukur nën lëkurën tënde…

 Misioni

Misioni i Talise që prej themelimit dhe deri në ditët e sotme është ofrimi i një shërbimi elitar, të orientuar jo vetëm në trajtimin sipërfaqësor, por drejt gjetjes së zgjidhjes më të mirë për klientin duke vënë në zbatim qasjen dhe ekspertizën mjekësore.

Vizioni

 Talise Beauty & Spa synon të edukojë të gjithë klientët me frymën dhe ndjesinë e mirëqenies jo vetëm duke e konsideruar ”luks”, por duke e kthyer në stil jetese, në domosdoshmëri dhe standart për të kërkuar dhe për të marrë gjithmonë më të mirën.

Vizioni ynë është të jemi të zgjedhur nga klientët duke ofruar një mënyrë jetese parandaluese që do t’u shtojë vlerë klientëve dhe stafit tonë.

Të ofrojmë terapi për të gjithë njerëzit për të lehtësuar stresin dhe tensionin e përditshmërisë, për të përmirësuar diapazonin e lëvizjes dhe qarkullimin e gjakut, për të përmirësuar gjendjen e mirëqenies dhe për të ofruar një mënyrë jetese parandaluese përmes të gjitha shërbimeve të ofruara nga qendra në mënyrë profesionale.