Trajtim Fytyre

Për të pasur një fytyrë me lëkurë perfekte, të kuruar dhe aspak të dëmtuar, është tepër i nevojshme përdorimi i trajtimeve të ndryshme të fytyrës. Në qendrën tonë kemi profesioniste të cilat janë të specializuara për teknika të ndryshme të trajtimit të fytyrës duke ju dhënë kënaqësi e të pasurit një fytyre të pastër dhe të freskët.
[wrt_print_rt_wp_responsive_tabs tabset_id="1"]

Trajtim Fytyre

DERMAPEN

 

Dermapen 6 sessions

Peeling 6 sessions

Deep facial cleansing 3 sessions

Facemask 6 sessions

Led light therapy 6 sessions

53000 Lekë

PEELING

 

Peeling 6 sessions

Deep facial cleansing with tools 6 sessions

Multivitamin treatment 6 sessions

Ionophoresis  6 sessions

Peel of mask 6 sessions

Led light therapy 6 sessions

38000 Lekë

RENEW

 

Microdermoabrasion 4 sessions

Deep facial cleansing 3 sessions

Vitamin C treatment 6 sessions

Ultrasounds 6 sessions

Cooling mask 6 sessions

Led light therapy 6 sessions

29000 Lekë

Prenoto Tani