Trajtime Trupi

Trupi ynë në periudha të caktuara gjatë ciklit të jetës pëson ndryshime të cilat jo të gjitha varen nga ne pasi është efekti moshë, por ka edhe shumë faktorë të tjerë të cilat duhet kujdesi ynë maksimal për të pasur një trup të shëndetshëm dhe me lëkurë të shëndetshme. Për këtë janë të nevojshme aplikimet e trajtimeve të ndryshme të trupit.
[wrt_print_rt_wp_responsive_tabs tabset_id="2"]

Paketa Anticelulit

Anti- cellulite

Steam Room 1 session
Scrub 1 session
Bandages 2 sessions
Pressotherapy 3 sessions
Electrotherapy 10 sessions
Anti – cellulite Massage 15′ 10 sessions

25000 ALL/10 sessions

Anti – cellulite
& Toning

Steam Room 2 sessions
Scrub 2 sessions
Bandages 2 sessions
Pressotherapy 2 sessions
Acoustic Waves 6 sessions
Electrotherapy 10 sessions
Anti – cellulite Massage 10 sessions
Sauna 3 sessions

36000 ALL/12 sessions

Anti – cellulite
Weight Loss & Tone

Steam Room 2 sessions
Scrub 2 sessions
Bandages 3 sessions
Pressotherapy 3 sessions
Lipolaser 8 sessions
Acoustic Wave 6 sessions
Electrotherapy 10 sessions
Anti – cellulite Massage 10 sessions
Sauna 5 sessions

55000 ALL/14 sessions

Prenoto Tani